HCAW 3 – TYBB 8-0

Na eenmaal te zijn bijgekomen van de reis en de nederlaag tegen Run ’71 stond ons woensdag een extra training te wachten. De training en de versterking van Roy en Frank , ook wel bekend als Roy Berrevoets en Frank Koene, zouden ons toch vrijdag naar de overwinning moeten kunnen leiden.

Wat ook hielp was de goede wedstrijdvoorbereiding die voornamelijk bestond uit schelpjesmacaroni gedrenkt in Griekse olijfolie uit Bussum gecreëerd door onze eigen Sander ’ ik vang ‘m zoals Flanigan’ Fokker.

En dan de wedstrijd. Naarmate deze vorderde bleek dat de opkomende muggen niet de enige insecten waren die bloed kunnen zuigen. Onze versterkende 2e honkman kon er ook wat van. Eerst leek het erop dat onze tegenstanders zich hieraan irriteerden maar na de wedstrijd werd er toch luid geapplaudisseerd om de vele flauwe opmerkingen van onze 2e honkman. Jasper en Robbert hielden de slagploeg tegen en zorgden voor de tot nu toe unieke”combined shut-out”. Na harde klappen van vooral Jarno en Milan en wat wilde worpen  werd  de eindstand van 8-0 bereikt.

Minpuntje van de wedstrijd was dat Milan met zijn 3 uit 5 ondermaats presteerde en zijn slaggemiddelde zag kelderen. Dit kwam waarschijnlijk doordat zijn harem besloten had hun baas te komen verassen met een bezoek aan de bussumse vallei. Dat blond deze harem overheerste bleek wel uit het feit dat we na de wedstrijd de vraag kregen wat de letters H C A W  op de bordjes betekenden die ze bij zich hadden en wat ze ermee moesten doen. Vergevensgezind als we zijn vergaven wij hen deze opmerking te hebben gemaakt ,en ook Milan met zijn 3 uit 5  ,en besloten de avond gezellig af te sluiten.

Vol van de schelpjesmacaroni en zelfvertrouwen gaan we UVV tegemoet.

Woodynr26

2 reacties

  1. Volgens mij was het vlindertjesmacaroni; schelpjesmacaroni ziet er volgens mij meer uit als schelpjes terwijl vlindertjesmacaroni meer op vlindertjes lijkt……..

  2. het was in ieder geval geen ‘bob-de-bouwer’ macaroni. Goede pasta trouwens als zelfs de peanut ervan neemt…

Reacties zijn gesloten.