CARIBE–HCAW3 9-12

Op deze doordeweekse donderdag  mochten we afreizen naar het Groningse Groningen. Toen de we de 9+ man bereikt hadden verlieten we de vallei in Bussum. Doordat Yuri en Robbert wat aan de late kant waren was er geen tijd meer voor het traditionele ontbijt bij de mac donalds  in Joure. Er was voor de passagiers en misschien ook voor de bestuurders van de leasebakken genoeg tijd om van de rit te genieten. Zo zagen we vanuit mijn auto wat kamelen en een lama. Toen de discussie ging over wat het verschil is tussen een dromedaris en een kameel had Jasper daar een ezelsbruggetje voor: een dromedaris heeft 1 bult en een kameel heeft er 2. Ivo,die ook in de auto zat,en ik waren zeer onder de indruk van deze wijze woorden van Jasper.

Eenmaal aangekomen werden we verwend door de pizza’s van Eelco,die waarschijnlijk nog een pizza overhield en in de wedstrijd zou verwarren met zijn handschoen.

We begonnen voortvarend aan de wedstrijd en na wat ruig slagwerk met homeruns van o.a. Danny,Yuri en Robbert en het zeer goede pitchen van Ivo en natuurlijk het callen van onze catcher Tom stond het binnen 4 innings 0-8. Om de wedstrijd niet al te saai te maken besloten we om de volgende innings niet te scoren. Door wat homeruns te incasseren en het proberen om ballen met een pizza te vangen kwamen we tot een stand van 5-8. Door een belangrijke homerun ,geslagen door onze lefty 2e honkman Jeroen,werd de stand naar 5-10 getrokken. Jasper,die inmiddels het pitchen van Ivo had overgenomen,vond dat nu het 9-10 was geworden het spannend genoeg was en besloot de boel dicht te houden. Door nog een belangrijke honkslag van Casper,een van de drie hulpkrachten uit ons 2e team,werd de eindstand van 9-12 bereikt.

Hubie won de beer en we gingen weer naar huis.

Onderweg zagen we naast de kamelen en de lama’s nog een zebra in de wei staan en we wisten het zeker:dit is verblijfplaats van Imca Marina.

Zondag naar Purmerend!

Woodynr26

3 reacties

  1. en het honkbal ook als ik naar de uitslagen kijk en het verslag van voormalig goede vriend daco mag geloven. kan je nagaan hoe we doen als ik er ook bij ben:-). Foutloos rechtsveld….

  2. Haha, je beste stukje tot nu toe! En ik ben er eindelijk uit: Kameel is 2 lettergrepen, dus 2 bulten!! Misschien helpt het trouwens als Ed volgende keer een Pizza Calzone meeneemt!

Reacties zijn gesloten.