UVV – HCAW3 13-3

Nee, de uitslag klopt echt.

Op de laatste mooie zomerse dag van een lange reeks mooie dagen mochten we aantreden tegen UVV op hun mooie nieuwe sportcomplex. De donkere wolken die in aantocht waren voorspelden niet veel goeds en dat was voor ons ook het geval.

Het gaat me niet lukken om veel leuke en positieve momenten van de wedstrijd vast te leggen dus ik maak er gewoon een verslag van.

We begonnen de wedstrijd goed en hoewel er meer in had gezeten scoorden we al in de 1e inning 1 punt. In de 1e en 2e inning ging het verdedigend eigenlijk al direct mis en kwamen we op een 3-1 achterstand. We kwamen knap terug tot 3-3 en er leek niks aan de hand. Toen volgde het agressieve spel van Tony Rombley en daar hadden we geen antwoord op. Door fouten en verkeerde positiespel in het veld kwamen we op een ruime achterstand. Na de 4e inning leek het erop dat we de knuppels al hadden ingepakt want aanvallend was het niet veel meer. De wedstrijd eindigde in 7 innings op 13-3. Ik zal niet noemen wie de fouten hebben gemaakt en waardoor we het zo hebben laten liggen want ik denk dat natrappen geen zin heeft en dat we daar zeker niet beter van worden.

Vrijdag zullen we er weer gemotiveerd staan tegenover onze concurrenten uit Diemen!

Woodynr26

3 reacties

  1. Hé Woody, wat is dat nou? Waarom worden er geen namen meer genoemd? Het is toch geen damessoftbal! Het gaat toch niet om de gezelligheid! Afzeiken moet je elkaar, zieken, schelden, uitlachen en nog veel en veel erger. Daar ben je een vriendenteam voor…

  2. Als coach moet ik hier toch ingrijpen. Zeiken is prima…maar dan wel op de tegenstander. Prachtige cliches…there is no I in team en je wint als team maar verliest ook als team………………………

  3. woody,

    ik ga toch enigszins mee met mijn voormalig goede vriend helmut hoor; namen, inkomen, alles wil ik lezen.

    Had overigens de uitslag met betere coaching niet zo maar net andersom kunnen zijn?

    groet

Reacties zijn gesloten.