HCAW3-HAZENKAMP 3-4

Voor de derde maal op rij mochten we op deze weekendse zondag weer opdagen in de bussumse vallei. Het thuisvoordeel bleek,zoals later duidelijk zou worden,beter uit te pakken voor onze tegenstanders. Termen zoals het uitvoordeel bij HCAW doen de laatste weken steeds vaker de ronde.

We begonnen na de warming up en de batting practice aan de basic broodjes gemaakt door mijzelf en m’n kleine meid. Hierop werd geschokt gereageerd want de broodjes bleken toch niet zo basic te zijn als men had gedacht. Jeroen was het minst geschokt en gooide een zeer goede wedstrijd met maar liefst dertien strikeouts in zeven innings. De rest was toch nog wel van slag en dus presteerden we niet veel aan slag. Na de eerste foutjes van onze tegenstanders realiseerden we ons dat we niet tegen het Nederlands team speelden maar tegen de Hazenkamp. We liepen snel uit naar 3-1 en de wedstrijd leek in de 8e inning gespeeld. Jeroen kreeg het in deze inning wat lastiger en met twee honken bezet kwam onze closer Jasper op de heuvel. Het werd hierdoor niet alleen close maar het werd zelfs 3-4. Ivo verving Jasper en we hadden nog twee slagbeurten tegoed. In de negende inning kwam onze grootste kans. Met Remco op het tweede honk  en nul uit zouden we toch de gelijkmaker moeten kunnen scoren. Niets was minder waar . Daco stootte een popfly en Tom,die Ivo had vervangen aan slag,zette zijn slump voort en kreeg drie slag. Milan kreeg,hoewel dit een van zijn mindere wedstrijden aan slag was,opzettelijk vier wijd en dus kwam het op Yuri aan. Yuri sloeg,gedisciplineerd als hij is,de eerste bal en werd zonder problemen door de derde honkman uitgevangen.

 Yuri nam wat karaktertrekjes over van Danny en voorzag de dugout(en ook de tas van Ivo) met gratis water. Zelf namen we na de wedstrijd een biertje.

Zondag het uitvoordeel bij de Domstad Dodgers.

Woodynr26

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.