HCAW3-PIONIERS3 3-9

Op een van de laatste mooie lentedagen van dit jaar keerden we terug naar ons vertouwde 2e veld. Het lag er als vanouds bij. De stenen kwamen door het gravel heen en ook het gras was weer mooi lang.  Ook het hekwerk van het buitenveld stond weer lekker ver naar binnen. Leuk voor Robbert. Minder leuk voor Jeroen.

Remco won voor de wedstrijd zelfs al was begonnen de beer door heerlijke pistoletjes met kipkerriesalade en carpaccio uit te delen. Ik denk dat we de laatste weken wel genoeg verwend zijn met de culinaire hoogstandjes van snackbar Zuid en de gerechten van de spelersvrouwen dus volgende week ga ik back to basic.

Het was voor Tom weer een uitdaging om een opstelling te maken. Afmeldingen waren er dit keer van: Danny(bovenste bovenbeenspier verrekt),Milan(met zijn harem op Bali),Roy en Frank(coachingverplichtingen),Demis,Niels,Ronald, Jeffrey en Koen(gestopt). Toch lukte het hem om een representatief team neer te zetten maar omdat die van Pioniers representatiever was slaagden wij er niet in om de prestatie van ons 1e team te evenaren. De wedstrijd ging met 3-9 verloren.

Hoogtepunten:

Robbert sloeg een homerun. De korte stop van Pioniers sloeg er twee. Jeroen gooide sterk. Ivo iets minder. Pioniers scoorde 9 punten. Wij drie.

Na de 9e inning verlieten we het veld en beloofden volgende week terug te keren als we tegen de Hazenkamp spelen.

Woodynr26