SURVIVORS-HCAW 3 0-11

Na twee weken onze huiselijke verplichtingen te hebben vervuld,opgedragen door de KNBSB,mochten we deze zondag op bezoek bij de overlevenden uit Diemen. Dimaal stond ons team onder leiding van Yuri en Robbert. Reden hiervan was niet alleen dat ze met z’n tweeën meer verstand van honkbal hebben maar ook omdat Tom zich wegens ziekte moest afmelden. Ons grootste gemis was Sander. Niet om zijn altijd hebbende drang om te motiveren en te willen winnen maar om de wedstrijd bollen. Tijdens de wedstrijd zou dit gemis toch in ons voordeel zijn.

De 1e inning verliep zoals verwacht tijdens deze topper. Jeroen en Raymond(de werper van survivors)hadden de wedstrijd en de slagmensen onder controle en een strike-out was hierop geen uitzondering. Het leek een pitchersduel te worden. Niets was minder waar. Al in de 2e inning werd de basis voor de overwinning gelegd. Hongerig,dankzij Sander,en gretig als we waren scoorden we maar liefst zeven punten in deze inning. Vooral door goede klappen van Remco en Nick,onze redder in nood en mvp van deze wedstrijd,werden de punten binnengelopen.  De inning eindigde bij Milan die ook voor de 1e uit tekende. Ook een knappe prestatie. Jeroen wist vervolgens de rest van de wedstrijd te domineren en de overlevenden uit Diemen overleefden deze wedstrijd niet en konden slechts aan het 2e honk ruiken. Verder kwamen ze niet. Bij ons ging het slaggeweld gewoon door en in de 7e inning werd de stand van 0-11 bereikt wat tevens de uitslag was.

De grote mannen van de wedstrijd waren Jeroen,met maar liefst elf strikeouts in zeven innings,en Nick en Ivo met beide drie hits. Eigenlijk had iedereen een hit en dus een aandeel in de winst behalve ik maar we zijn een teamsport dus we hebben met z’n allen gewonnen.

Voor het eten waren we thuis en vrijdag na het eten staan we tegenover de Flying Petrels uit Purmerend.

Tot dan!

Woodynr26

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.