DE HAZENKAMP-HCAW3 11-4

Om te beginnen wil ik alle medewerkers van de organisatie van het organiseren van de jaarlijkse barbecue complimenteren met het slagen van de barbecue. Alle ingrediënten tot het slagen van het feestmaal waren aanwezig. De locatie, het weer ,de gezelligheid,de sfeer,het vlees,kortom je kunt het zo gek niet bedenken of het was er. Het enige wat roet in het eten gooide waren de lange files voor de mensen die via de A4 en de A1 huiswaarts keerden. Aangezien het eten tegen die tijd al op was viel dat van dat roet ook wel mee.

Tot zover de barbecue.

Op deze laatste competitie zondag werden we getrakteerd op een reisje Nijmegen. De reis begon goed want nadat ik de betonnen bloempot bij HCAW een kusje had gegeven met mijn focus raakten we onderweg Yuri kwijt. Toch kwamen we ruim op tijd aan op het veld waar het voor de meeste jongens was begonnen; Ivo,waar zijn glansrijke carrière begon ,en voor de oudgedienden van ons eerste team waar het seizoen destijds van start ging met het ‘beruchte kamp’van Nijmegen.

Nadat we wat pornomateriaal van Ed hadden uitgewisseld gingen we van start.

De wedstrijd begon voor ons voortvarend. In de 2e inning namen we,mede dankzij wat kabouter plophits van Eelco en Jarno,een voorsprong van 0-3. In de volgende inning sloeg Yuri de bal over de hekken. 0-4. De Hazenkamp kwam terug tot 3-4 en dat bleef een paar innings onveranderd. Jasper vond het alsmaar moeilijker om de slagploeg van Hazenkamp onder controle te krijgen en gaf de bal aan Jeroen. Jeroen hield tot de 8e inning stand. Daarna bleef zijn fastball een beetje hoog en hiervan profiteerde de slagploeg van Hazenkamp. Ook omdat wij een standbeeld op het 2e honk hadden staan werden wat plays niet goed uitgevoerd en verloren we de wedstrijd met 11-4. Na afloop van de wedstrijd vonden wij troost aan de filmpjes van Ed en dropen af.

Vrijdag de afsluitspier tegen de Domstad Dodgers.

Woodynr26