Alcmaria Victrix 2-HCAW 2 (17 mei) anderhalf uur later

Vandaag ontving de papierencoach het volgende bericht: Wedstrijd Alcmaria Victrix 2-HCAW 2 (17 mei) begint anderhalf uur later. (red. dus om 16.00uur).

Na enig speurwerk blijkt volgende verklaring aan deze ietwat vreemde verschuiving ten grondslag te liggen:

Het voetbalfeest ter ere van het kampioenschap van DSB kreeg afgelopen zondag een nogal grimmig karakter toen een handvol jongelui een knuppeltas opende, en de inhoud vervolgens ging uitdelen aan een kluitje doorgesnoven kaasdragers. Omdat Mark, Jeroen, Thurhand, Sheldon, Ernst, Tom, Michel, Melvin, Tom, Dennis, Bram, Sven, Elwin, Moreno, Thomas, Pino, Mike en Rik door het uitdelen van de knuppels mede schuldig zijn aan het slagveld dat hierop volgde heeft de burgemeester van Alkmaar besloten zich niet langer door de diverse sportbonden buiten spel te laten zetten. De taakstraf die alle leden van Alcmaria Victrix 2 is opgelegd bestaat uit het uitdelen van foldertjes tegen overmatig drugsgebruik bij een ander groot evenement dat op 17 mei om 14.00uur begint. Naar verwachting worden de spelers, moe maar voldaan, zoals dat heet, rond een uur of drie weer bij het honkbalveld afgeleverd.