Oeps!

Vanavond was de site gedurende korte periodes onbereikbaar. Het kan zijn dat de GKL een goedkoop abonnementje heeft afgesloten, en dat onze fans hier nu de dupe van zijn, maar een meer voor de hand liggende verklaring is dat er massaal door onze fans is ingelogd om onze kekke koppies te bekijken op de verse fotopagina.

oeps.jpg

We proberen de oorzaak van de problemen te achterhalen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals kan gebeuren. We garanderen niets.

Het verkeer blijft namelijk groeien want na het succesvol linken van deze website met de website van HCAW zijn er nu ook elders op het internet verwijzingen naar de Reserve Reserves website terug te vinden! Kijk hier voor een voorbeeld. Om deze websites een linkje terug te kunnen geven hebben we hier een aparte linkpagina opgenomen.