Vier wijd, 5-4, geen gezeik, terug naar Nijmegen!

Na bestudering van de beelden van de zevende inning van de wedstrijd van afgelopen weekend, blijkt dat niet de beslissingen van de scheidsrechter discutabel waren, maar dat het verslag in de Gelderlander op een discutabele manier tot stand is gekomen.

Een oplettende toeschouwer met handycam wist het breekpunt in de wedstrijd te herkennen. HCAW 2 – Hazenkamp, 5 – 4!

(de derde wijdbal op 2:00, de vierde wijdbal op 2:55)

6 reacties

 1. Toch denk ik dat de reactie van de catcher bij de derde wijdbal je geholpen heeft voor de vierde

 2. Lijkt mij een duidelijke zaak. Enige wat bij mij vraagtekens opwerpt is waarom Daan als eerste honk coach geen pet op heeft. Lijkt me duidelijk dat hiervoor disciplinaire straffen zijn vereist, zeker nu het vastligt op de gevoelige plaat. GGL laat je niet piepelen…

  Ex-GKL (waarbij dit natuurlijk nooit was gebeurd)

 3. Mooi verslag in de gelderlander. Met name deze zin: “Het eerste team van HCAW komt in de hoofdklasse, het hoogste Nederlandse niveau, uit.” Alsof de reserver reserves daardoor nog beter zijn dan ze al waren. Dat het eigenlijk heel logisch is dat ze alles winnen. Wat natuurlijk ook wel weer een beetje waar is…….

 4. Dank aan de handycammer (en de opdesiteplaatser). Zoveel bewegende beelden van mezelf als scheidsrechter heb ik niet, dus dit is best wel leuk.

  En dat de 3e en 4e wijdballen inderdaad wijd blijken te zijn is dan leuk meegenomen. Hoewel, ik was daar natuurlijk al van overtuigd, anders had ik geen ball geroepen…
  groeten, Rob

 5. Heren,

  Als natuurlijk volledig onpartijdige YouTube-kijker, ben ik toch van mening dat de catcher de bal niet al te handig ving. Met als gevolg de 3e wijdbal. Misschien moet hij bij mijn lieftallige broer (Tinky) op frame-les??
  Ik heb Bouwman uiteraard erg hoog zitten, ook op het gebied van honkbal, en deze 4wijd is erg mooi ‘getrokken’, Chapeau!

  PS: Prachtige beelden overigens…. NOS?

Reacties zijn gesloten.