2010, nog een lefty? eh… righty?

Met de huidige pitchersstaf hebben de Reserve Reserves natuurlijk niets te klagen. Ze hebben meer ‘South Paws’ dan er ijsberen zijn op de Zuidpool, en de rechtshandige werper uit het werpersgilde heeft al meer gewonnen wedstrijden dan dat onze ‘angstgegner’ Herons het hele seizoen zal halen. Maar zijn we er al? Dat is de vraag die de de GGL zich zo aan het eind van het seizoen weleens stelt.

Eerder deze week werd er al een jeugdige veldspeler gescout, (er zijn geruchten dat Dick Jol deze speler wil ombouwen tot een echte spits, omdat hij wél weet waar hij moet staan) maar nu is zijn oog ook gevallen op een mirakuleuze speler, die op de heuvel slagmensen letterlijk de verkeerde kant op stuurt door doodleuk soms met links, en de andere keer weer met rechts te gooien. Hieronder de beelden:

pat
Nog niet overtuigd? Hier vind je zijn stats.