Spreekverbod domineert overwinning in Heiloo

HCAW2 noteert vierde overwinning tegen titelkandidaat

Heiloo, zondag 9 augustus 2009 – De Reserve Reserves van HCAW moesten het op de zonnige zondag na het veelbesproken huwelijk van Remco Tolenaar – de meest gezochte man van de website reservereserves.com – opnemen tegen de koploper uit de roemruchte Tweede Klasse A. HCAW2 won met 5-8 bij de beulen uit Noord-Holland, in een wedstrijd die werd gedomineerd door het spreekverbod van de korte stop.

De wedstrijd in Heiloo kende een sfeer anders dan alle voorgaande edities. Hoewel linkshander Da Souza ook tegen Double Stars weer negen innings gooide met een belachelijk hoog aantal strike-outs, Paparin de Smet 1.000 sloeg, ook El Albiño weer twee hits noteerde en Ed de Kroket soeverein oogde als altijd, was het een uitzonderlijke zondag.

Pronktocht met parels
Zo had voormalig Reserve Reserve Daco zo’n 11.000 kilometer gevlogen om de wedstrijd te aanschouwen, en verwelkomde de bezoekerstribune de kersverse vriendinnen van eerdergenoemde Albiño alsook De Peanut. Met name het laatste was opvallend, aangezien De Peanut allerminst bekend staat om zijn pronktochten met de parels van het vrouwelijk geslacht. Desalniettemin viel enkele malen het woord ‘verkering’, hetgeen doet vermoeden dat er mogelijk ernst in het spel is.

Speculaties
De allesoverheersende stempel op de wedstrijd kwam echter op naam van de korte stop van dienst, wiens naam we om veiligheidsredenen geheim zullen houden. De beste man had zich de vrijheid gepermitteerd bij ‘het huwelijk’ twee dagen eerder een vrouw mee te nemen, met – niet geheel onbelangrijk – een vergelijkbare DNA-structuur en identieke achternaam als de langste Reserve Reserve. Een boute schaak uiteraard, die leidde tot vele vragen gedurende het gehele verblijf in Heiloo. De veteraan in het middelpunt van de belangstelling had zichzelf EN de zus in kwestie echter een waterdicht spreekverbod opgelegd, waardoor speculaties hoogtij vieren.

Vier zeges
De soft-erotische sluier over de tweestrijd ten spijt, won HCAW2 wel gewoon het treffen met de Double Stars, waardoor het aantal overwinningen tegen de top twee dit seizoen komt op vier maar liefst. De wedstrijd eindige in een verdiende 5-8, waardoor ook de Bussummers uitzicht houden op de titel.

2 reacties

  1. Ik volg de Reserve Reserves al een tijd, maar dit valt me tegen van Jarno. Het is niet alleen een zus van een collega Reserve Reserve, maar hoe zit dat met z’n eigen thuis situatie? Wordt daar dan niet over gespeculeerd? Zoiets verwacht je van die kleine Koene, niet van Jarno!

  2. Volgens mijn scorekaart stond een getrouwde man uit Huizen op SS. Laat zijn vrouw het maar niet horen .

Reacties zijn gesloten.