We hebben er wéér een verloren…

Het moet een leerzame avond geweest zijn voor de coach van de Reserve Reserves. Nog niet eerder was de opkomst zo hoog als op de avond van vrijdag 7 augustus. Jammer dat er niet gehonkbald werd. Maar gratis drank is dus de oplossing voor het probleem van de lage opkomst bij trainingen. Ik ben benieuwd of daar een sponsor voor gevonden kan worden. Als de pendelbus naar Amsterdam dan voortaan ook op woensdagavond gebruikt kan worden, staat de Reserve Reserves niets meer in de weg om de competitie van 2009 als kampioen af te sluiten.

De reden van het samenzijn mag bekend zijn. Op deze website was het al aangekondigd: Ook Remco Tolenaar is bezweken onder de druk, en moet zich tegenwoordig als getrouwd man door het leven slepen. Om dit te ‘vieren’ waren alle Reserve Reserves uitgenodigd voor het bacchanaal. Als tegenprestatie werd het niet te vermijden traditionele shirt afgestoft, ingelijst en overhandigd, deze keer omringd door de honkbalkaartjes van het team (ook te zien in de rechterkantlijn van deze site).
kado

Sander F. was de aangewezen overhandiger omdat hij als enige exact gekleed ging zoals hij op zijn persoonlijke honkbalkaartje is afgebeeld. Sander F. was helaas zijn spiekbriefje verloren, maar wist de namen van het bruidspaar handig te omzeilen door ze met een enigszins trillend vingertje aan te wijzen.
vingertje

Op een trouwerij wordt meestal een vooraf bekende vraag gesteld (neemt u…. etc.), welke dan over het algemeen beantwoord wordt met een simpel antwoord (meestal ‘ja’). Deze trouwerij echter liet de Reserve Reserves achter met één onbeantwoorde vraag: wie was de mystery lady die Peter Paul wist in te palmen?

mysteryladay

Waar het allemaal gebeurde:

[mappress]