Vroegâh

De laatste jaren hebben de Reserve Reserves op verschillende plaatsen op het wereldwijde web gebivakeerd. Het ziet er nu naar uit dat we voorlopig op ons huidige adres kunnen blijven. Tijd om de verhuisdozen uit te pakken dus.

Vanaf vandaag kun je via het drop-down menu onder “Categoriën” aan de rechterkant van deze pagina naar verslagen en stats van vroegâh. Daaronder vind je een “Foto grabbelton” met 10 random foto’s die ook elders op de site zijn terug te vinden.
Verhuisdoos
Is al die tekst wat veel, of heb je al een boek, je vindt alle verslagen met foto’s als je “gallery” intypt als zoekopdracht.

Eén reactie

  1. Wat waren we goed vroeger. Wat een slagkracht en vooral wat een mooie verhalen. Complimenten aan de webmaster. De site is nu onbetwist de mooiste teamsite van NL.

Reacties zijn gesloten.