OUT!

Bussum, vrijdag 12 maart 2010 – Nu het stof is neder gedaald kan de balans opgemaakt worden. Hoe zijn de Reserve Reserves door de winter heen gekomen? Tegen alle verwachtingen in is het team behoorlijk afgeslankt, het is flink wat kilo’s verloren. Na de laatste officiële weging afgelopen donderdag bleef de wijzer maar liefst tweeëneenhalve kilo steken onder het gewicht van eind seizoen 2009.

Wel moet hierbij opgetekend worden dat dit gewicht behaald werd met twee spelers minder dan waar het kampioenschap mee behaald werd. Peter Paul, De Kroaat en Daan Horn (die met dat hondje) hebben de handschoen in de wilgen gehangen. De kale uitvoering van Heintje Davids hebben we hiervoor terug gekregen. We wensen de GKL veel succes met het verzamelen van de foutballen.

We zullen ze missen, de catcher spullen. Al bestaat er wel enige hoop dat deze uiteindelijk toch de weg terug zullen vinden naar Bussum. Het schijnt dat ze in de weg liggen in de kinderkamer. Aan allen dus het verzoek Marktplaats.nl goed in de gaten te houden! Naast een handschoen (zie afbeelding hiernaast, we zijn op zoek naar een zwarte versie) kunnen er ook een paar rode leg guards (uitspreken als lekkets) en een donkere (oorspronkelijke kleur niet meer te herleiden) body guard aangeboden worden.

Verder wensen de resterende Reserve Reserves de afgehaakte PR-praatjes pruttelende Peter Paul, de f…ing vijfhonderd (vroegâh…) slaande Kroaat en Daan Horn (zonder bijnaam, verhaal of anekdote) veel succes met de voortzetting, voortplanting en met het uitlaten van de hond.