Hoofd-eerst-glijer blijkt gipsvlucht

Amsterdam, 28 april 2010 – Een paar dagen na de duikvlucht van de vlees leverancier van de Reserve Reserves, blijkt de landing op het tweede honk toch serieus mis te zijn gegaan.

Kwade geesten claimen dat de duik naar het honk een regelrechte schwalbe is geweest, en dat een bevriende knutsel-leraar de rechter arm in het gips heeft gezet. Vandaag tijdens de training leek het bewijs hiervan geleverd te worden. Remco T. betrad, niet gehinderd door enkele vorm van intelligentie, het honkbalveld om ballen te rapen. Toen in een onbewaakt moment de met gips omhangen arm richting bal werd gemanouvreerd leek het er even op dat er helemaal geen blessure was, en dat het gips slechts gezet was om de stiekem scoutende tegenstander van komend weekend in de luren te leggen. Niets was minder waar, geschrokken van het schampschot vertrok Remco richting kantine waar hij trots de handtekeningen van Dames 3 op zijn gips liet krabbelen. De hoofd-eerst-glijer blijkt een echte gipsvlucht te zijn geworden.