Laatste training seizoen 2010

Amsterdam, 15 september 2010 – De goden huilen nog steeds, of alweer, feit blijft dat er vanavond niet getraind kon worden. We hebben het geprobeerd, maar Buienradar.nl heeft ons zwaar in de steek gelaten. Papi was er dan ook niet om de umps, of de andere hogere machten om te praten met z’n gladde praatjes. We missen ‘m nu al.

Zaterdag nog één kans op een leuke honkbaldag. JEKA komt op bezoek om nog een keertje klopt te krijgen voordat ze de play-offs in duiken. Toeschouwers zijn welkom vanaf 14.00u. Als je mee wil spelen dan is de kans groot dat dat gewoon kan. Zorg wel even voor je eigen lidnummer, dat je niet op een 9-tal opgave staat bij een hoger team (ja, die zijn er!) of dat je de identiteit met bijbehorend lidnummer steelt van een op vakantie zijnde Reserve Reserve. Tot zaterdag!