De Reserve Reserves in Amsterdam (gekuisde versie)

Amsterdam, 18 oktober 2010 – Met een krappe selectie van slechts 11 man deed de opkomst bij de einde-seizoens-borrel niet onder voor die bij de trainingen en wedstrijden. Zelfs de GGL moest nog even mee doen.

De avond werd geopend in het enige echte Cubaanse honkbalcafé in Nederlad: Cuba, op de Nieuwmarkt. De gezelligheid werd voortgezet in de Old Sailor, gevolgd door Karaoke Bar Casablanca, waarna er enige tijd besteed werd aan het onvermijdelijke windowshopping. De officiële lezing is dat er niets daadwerkelijk gekocht is, feit is wel dat er verdacht veel Reserve Reserves ineens wegstoven om een trein te halen.

Omdat Papi geen genoeg kon krijgen van zijn laatste officiële optreden als Reserve Reserve streek de PC nog even met z’n hand over z’n hart, en vergezelde Papi naar ’n in de buurt gelegen fruitbar. Zandlopertjes werden verwacht, maar toen bleek dat er slechts peren en (aard)appels te bezichtigen waren was het snel gedaan. De gezamelijke pot heeft het bezoek niet overleefd.

Er is een half uur durende video gemaakt van deze bijzondere avond. Omdat deze site echter ook bezocht wordt door onschuldige, nietsvermoedende kinderen hieronder slechts de gekuisde versie.