Reserve Reserves nog ongeslagen

Amsterdam, 29 maart 2011 – Het oefenseizoen is alweer een tijdje onderweg, maar de PC laat het nog behoorlijk afweten als het gaat om de te tikken stukjes. En dat ligt niet aan een tekort aan inspiratie!

Je kunt nog denken dat er over de ontmoeting met Het Derde niets geschreven is uit respect voor de collega-HCAW’ers, maar wie dat denkt kent de PC niet goed. Door de typ-vertraging komen de Reserve Reserve Reserves in ieder geval goed weg. Er was begin maart nog geen scoreblok beschikbaar, dus alle hits van Remco zullen in mum van tijd in de vergetelheid raken.

En waarom dan geen stukkie over de vroege lente in Apeldoorn? Pure laksheid van de GKL. Het spontaan getikte stukje van een week eerder had weinig om het lijf, moet hij zelf ook gerealiseerd hebben, want het was lang wachten op een vervolg. We wachten nog steeds! En dat terwijl Seb voor de tweede week achter elkaar iets verrassends had meegenomen!! En de tweede week was net zo lekker als de eerste! We hadden hier graag foto’s laten zien van hoe we met z’n allen zowel de eerste als de tweede week van al dat lekkers hebben genoten, maar omdat op deze site dus ook kinderen kunnen komen hieronder slechts beeld van de laatste week.

Over afgelopen zondag is ook nog steeds niets verschenen, maar dat valt de GKL niet te verwijten, hij is definitief bedankt voor zijn diensten. Dit betekent gelukkig ook dat er een eind is gekomen aan de misplaatste grappen en flauwe teksten.

Maar goed, zondag werd, zonder Gagarin die een thuiswedstrijd liet schieten, Zuidvogels aangepakt. De eeuwige striemende wind die altijd lijkt te waaien in Huizen was voor de verandering een keertje afwezig. Hoogstwaarschijnlijk in de war gebracht door het ingaan van de zomertijd. Of afgeschrikt door JariƱo die ondanks het ingaan van diezelfde zomertijd gewoon op tijd was. En nu komt het: met de bollen!! Jammer dat iedereen net ontbeten had, en dat de familie Koenen niet weet wat ‘afbakken’ betekent. (‘nee hoor, dat zijn gewoon hele witte broodjes’). Al was dat meer een geluk bij een ongeluk.

En dat was overigens niet het enige ongeluk die middag. In het rechtsveld van de tegenstander leidde diverse fruitige routes tot hilarische momenten, en ballen die onverwacht het gras wisten te bereiken. Bijna iedere keer resulterend in een punt of wat. Maar het betrof slechts een oefenwedstrijd, ongelukken dus met alleen wat blik- en egoschade.

Volgende week gaat het echt gebeuren. De Reserve Reserves gaan naar Den Bosch om daar de boel op stelten te zetten, en misschien wordt er ook gehonkbald.

2 reacties

  1. Ben ik ontslagen als coach of bedoel je de GKL ? Of zitten de G en L op jou qwerty naast elkaar ?

Reacties zijn gesloten.