Opbeurende woorden

Amsterdam, 10 april 2011 – Omdat de grootste tegenstanders van de Reserve Reserves doorgaans de Reserve Reserves zelf zijn, is het soms goed een keer objectief met de neus op de feiten gedrukt te worden:

De ‘bom’ van Seb vorige week blijkt na bestudering van de beelden én het vergelijkingsmateriaal slechts een ‘rotje’. Het klapje had in Bussum niet eens over de hal heen gekomen!

Daarbij moet ook niet vergeten worden dat er vorige week weer een sterk staaltje ‘Gissen op Van Wissen’ gespeeld werd. Uit onderstaande scorekaart blijkt dat de Reserve Reserves het gokken nog niet vervolmaakt hebben. Goed om hier ook te melden dat Heer Van Wissen op zondag nog wist te melden dat zijn optreden van zaterdag tegen de RR’s tevens zijn eerste balcontact van het seizoen was.

Veel succes vanmiddag, en de rest van de competitie!

2 reacties

  1. Pfff, in Diemen haalt hij nog niet eens de 120 meter…. Moet toch eens gaan nadenken of ik hem niet wat lager in de slagvolgorde moet plaatsen

Reacties zijn gesloten.