Blue Devils afgelast, spacevoer niet verkwist

Amsterdam, 5 juni 2011 – Het kon ook niet uitblijven, nadat alle weekenden vanaf het begin van de oefenstage gevuld waren met zonnestralen en aangename temperaturen, werd het tijd voor een oer-Hollandse afgelasting. En natuurlijk is dat dan de wedstrijd naar Meppel, dat hadden we vooraf eigenlijk kunnen weten.

De GGL kende deze ongeschreven honkbalwet, en had afgelopen dinsdag al, en voor het eerst dit seizoen, besloten geen tijd in te ruimen voor de batting practice. Door deze briljante ingeving zaten de Reserve Reserves weliswaar al in de voiture richting Meppel, maar een stuk dichter bij huis dan normaliter het geval zou zijn geweest. Hulde aan de GGL dus!

Voor Gagarin was de opgave minstens zo moeilijk. Ook hij kent de scenario’s omtrent verre uitwedstrijden, maar voor de helft de bollen smeren omdat de kans 50% is dat de wedstrijd  door gaat, dat is geen optie. Ondanks de twijfel besloot hij alles toch uit de kast te trekken en een volwaardige astronauten maaltijd in elkaar te draaien. Uiteindelijk bleken zijn inspanningen niet geheel zinloos geweest te zijn. Zoals op de foto hieronder te zien is smult een aantal Reserve Reserves er nog behoorlijk van. Daarbij komt dat de Reserve Reserve Reserves aan de linker- en rechterkant van Gagarin er weliswaar gezond uit zien, maar dat er nog aanzienlijke hoeveelheden astronautenvoer doorheen moet voordat ze kunnen rekenen op een basisplaats.

Hoe het vergaat met de Bollendienst voor de inhaalwedstrijd zal te volgen zijn op deze site. Net als het verloop van de rest van de competitie. En voor de duidelijkheid, dit weekend geen verliespunten dus: Nog 13 te gaan!

Eén reactie

  1. Goed te lezen dat de wedstrijd is afgelast …..;-)
    En Manon vindt het leuk te zien dat haar neefje en nichtje zo verwend worden!!
    Groeten uit een zonnig en winning NY, Mets-Braves 6-4, and we were there!

Reacties zijn gesloten.