Nog 12 te gaan!

Amsterdam, 14 juni 2011 – Wat een schitterend begin van het Pinksterweekend had moeten worden, werd een akelige deceptie met ’n vochtig begin. De 1-13 tegen Pioniers zorgde voor een loosing streak van 2 voor de Reserve Reserves. De koppositie blijft wel gehandhaafd maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Als je geen punten maakt kun je ook niet winnen. In de eerste 6 wedstrijden van het seizoen werden er nog gemiddeld 9 runs per wedstrijd gescoord, de laatste 2 wedstrijden was dat opgeteld maar 3. En dan houdt het wel een beetje op. Aan de gastspelers lag het in ieder geval niet. Diederik deed met z’n dubbel en de enige RBI van de wedstrijd meer dan z’n taak. Guido had de ondankbare taak De Souza te doen vergeten, en dat bleek lastig.

Voormalig Gastspeler Seb, en nu Super Seb, wist nog twee hits te produceren. Bij de rest viel ook nog wel af en toe een hitje, maar indrukwekkend was het niet. Remco T. zorgde nog voor een fantastisch gecamoufleerde full-swing-drag-bunt-hit, maar de enige punten die hiervoor gescoord werden kwamen van de jury, en die tellen dus niet. Er waren net te weinig innings voor Erik C. om de sombrero ‘vol’ te krijgen, Jopie C. mopperde er nog een hitje bij, en Laurens was nog net op tijd om een eind aan de wedstrijd te maken. Dat was het wel zo’n beetje.

Misschien dat het lag aan de regen die na de eerste vier ballen van de wedstrijd ervoor zorgde dat we een half uurtje iets voor ons zelf konden gaan doen. Misschien was het iets besmettelijks en had de GGL een virusje van de ‘bench’ van het Eerste meegenomen. In dat geval ziet de toekomst er nog best rooskleurig uit, de jongetjes van de hoofdmacht hebben namelijk, onder de bezielende leiding van de GGL, dit Pinksterweekend wél gewonnen van de Hoofddorpers, twee keer zelfs! Morgen gaat de PC bij de training in ieder geval gezellig dicht tegen de GGL aan staan, in de hoop dat er iets van dat winners virus overspringt.

Hieronder een aanblik van de futloze Reserve Reserves nog voordat ze geveegd werden. Daar weer onder een suggestie voor de volgende ‘rain delay’. Misschien dat dat de heren een beetje scherp houdt.