Reserve Twitter (part 2)

Amsterdam, 19 juni 2011 – De Reserve Reserves zijn hun tijd ver vooruit. Dat is nu zo, dat was vroeger zo, en dat zal waarschijnlijk ook altijd zo blijven. Dat betekent helaas wel dat niet iedereen direct kan volgen waar ze het over hebben.

Een kleine twee jaar geleden bijvoorbeeld werd er een Twitter account geopend op naam van de Reserve Reserves (reserves3). Helaas was Nederland daar toen nog niet klaar voor en moeten we het tot op de dag van vandaag doen met slechts 24 volgers.

De meest in het oogspringende volger is ‘Hanne’ @golddigg3r_1, maar ik moet u waarschuwen. Het betreft hier niet een schone deerne die achter gefortuneerde en gelukkig getrouwde heren aan gaat, maar hoogst waaschijnlijk een illegaal opzetje waarbij je door mailtjes te beantwoorden zelf veel geld gaat verliezen, of dat van anderen.

Maar dat terzijde. Een klein jaar geleden werden de berichten op deze site niet meer automatisch gepost op Twitter, en niemand had het door. Treurig, maar sinds dit weekend leven de Reserve Reserves weer op Twitter! Hierbij dan ook het verzoek, als je Twittert, ons te volgen via reserves3, misschien volgen wij jou dan ook wel.

Verder is het vanaf nu ook veel makkelijker geworden berichten te delen via bijvoorbeeld Facebook, Hyves of LinkedIn. Ook vind je in de balk onder elk bericht een knop waarmee je eenvoudig een bericht kan doormailen. En als je de ontwikkelingen van echt alle digitale en sociale media volledig hebt gemist, dan kun je het bericht nu ook eenvoudig uitprinten en in een envelop doen. Dat laatste gaat natuurlijk niet vanzelf…

En waarom? Omdat het kan! En omdat er wel wat meer bezoek mag komen naar deze site!!! Dus zegt het voort…