Nog 7 te gaan! (+58)

Amsterdam, 9 juli 2011 – Als je naar de stand kijkt in de Eerste Klasse A, dan is het duidelijk dat je qua honkbal niet jaloers hoeft te zijn op de Herons. Als je naar de stand kijkt van de Eerste Klasse A, op de site van de Herons, dan is het een ander verhaal.

Verlekkerd heeft de PC, op aanraden van de GGL, vanochtend de ‘standen pagina’ op de site van de Heerhugowaarders doorgespit. Runs voor, tegen, saldo, actuele stand, het kan niet op, en allemaal op de eigen site! Over dat foutje in de tabel met die dubbele kolommen stap je makkelijk heen. Kortom, tijd voor wat kluswerk op de site!

Vanaf vandaag is de actuele stand, inclusief runsaldo, terug te vinden op onze eigen COMPETITIE PAGINA. Ook te vinden via de link bovenin deze site, en voor de smartphone gebruikers is deze pagina terug te vinden in het drop-down menu. In alle gevallen, op dit moment is het NOG 7 TE GAAN! en een runsaldo van 58!

Met dank aan de Herons dus.