Opgeleukte site – UPDATE –

Amsterdam, 2 december 2011 – Het heeft een paar dagen mogen duren, maar toen ook de Aluminium Series aan de stats werden toegevoegd stond de site ineens op z’n kop. Het resultaat is dat de veranderingen die hieronder aangekondigd zijn, nog even op zich laten wachten.

Het goede nieuws is dat de maker van de statistieken software helemaal blij wordt van het feit dat een Nederlands team gebruik maakt van zijn spullen. Hij heeft een update beloofd waarmee alles opgelost gaat worden!

Amsterdam, 27 november 2011 – Het heeft een beetje langer geduurd dan verwacht, en nog steeds zijn we er niet helemaal, maar de site is voor een groot gedeelte weer opgefrist.

Wat is er veranderd:

– De statistieken die je terug vindt zijn van het seizoen 2011, nog zonder de Aluminium Series.
– Via de statistieken kom je uit op de individuele pagina’s van de spelers.
– Via de Schedule pagina, of de pagina’s van de spelers, kom je bij resultaten per wedstrijd.
– Aan de rechterkant op de homepage vind je nu ook de ‘Top Pitchers’ en ‘Top Batters’.
– De Hall of Fame heeft nu voor iedere Hall-of-famer een eigen pagina.
– De afgeschermde teampagina is komen te vervallen.

Voor de cijferaars en liefhebbers van de stats nog even een tip: Op de statistieken pagina’s is het mogelijk te sorteren op elke gewenste kolom. Dit doe je door te klikken op de kolom in de bovenste grijze balk!

En als jullie uitgecijferd zijn: Het klopt dat de cijfers die nu op de site staan niet helemaal overeen komen met wat er eerder is gepubliceerd. Er zijn wat dubbels verdwenen, op de een of andere manier moeten de heren eerder aan ‘Een vergissing van de bank in hun voordeel’ hebben gedacht, dan aan het even doorgeven aan de PC.