Duo Lam en Van den Broek in Eregallerij

Amsterdam, 14 april 2012 – Aan de vooravond van de start van een nieuwe competitie wordt er door de Reserve Reserves altijd even stilgestaan bij het verleden. Het winnen van de Aluminium Series 2011 was een hoogtepunt, maar ook voor deze uitzonderlijke prestatie werd er op niveau gebald in Bussum.

Gelukkig kunt u op deze site heel wat van de prestaties terugzien in de overzichten met statistieken, en in de verhalen waarin met geuren en kleuren wordt verteld over hoe mooi het vroeger allemaal was. Toch moet er af en toe iemand extra in het zonnetje gezet worden, en vandaag zijn het zelfs twee iemanden die de eer ten deel valt.

Niels Lam en Danny van den Broek zijn jaren onderdeel geweest van de harde kern van de Reserve Reserves en verdienen dan ook een plaatsje in de enige echte Hall of Fame. Voor Niels was het de eerste keer dat hij genomineerd was, voor Danny was het de tweede keer. In 2010 was Danny nogal ongeduldig en vroeg hij zelf om de ereplek. En omdat vragers overgeslagen worden heeft hij een jaartje langer in de wacht gestaan. Maar nu dan eindelijk toch bij de Hall of Famers, en verdiend!