Waar zijn de RR’s in april 2011 geweest?

Amsterdam, 14 april 2012 – Wat een leuke avond had moeten worden eindigde in een nachtmerrie.

Omdat de heren Reserve Reserves twee weken geleden een zware nacht hadden gehad besloten ze in plaats van naar de toernooiprijsuitreikingsceremonie naar huis te rijden. Gisteren was een wél nagebleven Piraat bereid het in ontvangst genomen prijzen pakket alsnog over te dragen aan een vertegenwoordiger van de Reserve Reserves, de PC.

In ruil voor de toernooi goodies vloeide het gerstenat en de whiskey (waar is dat nat van?) rijkelijk. Dat was dan ook niet het moment dat de PC tot de schokkende ontdekking kwam.

Onder de foto staat namelijk duidelijk te lezen dat het toernooi van twee weken geleden dit jaar pas de EERSTE editie kende. Dat betekent tevens dat er begin april 2011 een collectief gat in het geheugen is gedronken. Dus als iemand begin april 2011 een groep losgeslagen honkballers heeft gezien, aub stilhouden. De Reserve Reserves, moeders, dochters, echtgenotes en andersoortige aanhang zijn u bij voorbaat dankbaar.