3x Bollendienst

Amsterdam, 16 juli 2012 – Iedere week doet in ieder geval één Reserve Reserve erg z’n best. Het is dan tijd voor z’n bollendienst. Soms wordt er dagenlang voorbereid, soms wordt de dienst uitbesteed aan familie, soms wordt er diep in de buidel getast, en soms wordt het ff snel in elkaar gedraaid, maar altijd zijn er bollen.

Soms ook halen de bollen het stukkie dat na het weekend op deze site verschijnt, soms is dat omdat de bollendienst geslaagd was, soms omdat het zo uitkomt, en soms omdat de broodjes niet afgebakken waren. De laatste weken is dat er een beetje bij ingeschoten, en niet omdat er niets te melden viel over de heerlijke versnaperingen, maar meer omdat de bollendiensten verbleekten bij de ellende die over de Reserve Reserves werd uitgestort.

Hieronder alsnog een korte impressie van de niet eerder genoemde bollendiensten, daaronder de toelichting op de ellende die met de bollen gepaard ging.


Snelle bollen van de GGL, puntverlies bij Quick


Bollen op wielen van VGM, twee verliespunten bij RCH


Meneren bollen van Rikkie (van de familie Kalies), afgelaste wedstrijd tegen Hoofddorp