Over het kampioenschap (door een fan)

Deze bijdrage ontvingen we gisteren van één van de toeschouwers van de kampioenswedstrijd. Horen jullie het ook ‘ns van een ander!!

HCAW 2 wederom kampioen eerste klasse A honkbal

Het was alsof de gloriedagen van Heren 1 weer te zien waren afgelopen zondagmiddag op het hoofdveld van de baseballvalley van HCAW. Een team met oud-topspelers die nog steeds top spelen. Een goed gevulde publieke tribune die keek naar een vlot gespeelde wedstrijd die na zeven innings door de mercy rule met 14-4 beëindigd werd. En niet omdat de tegenstander, de nummer 2 in de poule, Alcmaria Victrix uit Alkmaar, nu zo slecht was met zelf oudspelers van HCAW in de gelederen. Maar omdat HCAW simpelweg “vet goed” speelde. Spelers met slagkracht en gooikracht die op een volwassen manier met hun sport omgingen en met overmacht gebaseerd op kwaliteit van pitchen, gooien, samenspel en acties het verschil wisten te maken. Volwassen mannen tussen de 26 en 46 die laten zien dat HCAW nog steeds een team heeft dat uitstraalt wat sportiviteit, spelplezier en kwaliteit hoort te zijn. Een boegbeeld voor de vereniging. Nu resteren nog twee poulewedstrijden en dan de wedstrijd tegen de kampioen van de eerste klasse B om de landstitel.