SAVE THE DATE: 22 & 29 september

Amsterdam, 6 september 2012 – Er staan nog drie reguliere competitiewedstrijden op het programma voordat de heren Reserve Reserves kunnen beginnen aan de Aluminium Series 2012. Zullen ze de titel kunnen prolongeren?

Vanavond om 19:30u wordt de thuiswedstrijd tegen Terrasvogels afgewerkt, en zondag zullen de hekken van Cromtigers gezocht gaan worden. Volgende week zondag staat er dan nog een inhaalwedstrijd tegen Hoofddorp op het programma, maar dan is de competitie voorbij en gaat het écht beginnen.

Vast staat dat de eerste wedstrijd van de Aluminium Series op zaterdag 22 september zal moeten worden gespeeld. Een tegenstander is nog niet bekend want het is nog erg spannend in de 1ste Klasse B. Op zaterdag 29 september wordt de tweede wedstrijd afgewerkt, en als de derde wedstrijd van de Best-Of-Three uitsluitsel moet geven dan zal dat zijn op zaterdag 6 oktober. Als Pluvius zich ermee gaat bemoeien dan wordt alles weer anders, maar dat zien we dan wel weer.

Waar de eerste wedstrijden van de Alumium Series plaats zullen vinden is ook nog niet duidelijk, daar zal om getosst moeten worden. Hou daarom deze site in de gaten voor de updates!