Voorbereidingen Wedstrijd 2 in volle gang

Rijswijk, 4 oktober 2012 – Nog één overwinning in de Aluminium Series 2012, en dan kunnen de heren Reserve Reserves zich Kampioen van Nederland noemen.

Het is de bedoeling dat die overwinning a.s. weekend al gehaald wordt, en bij voorkeur ook al op de zaterdagmiddag. En dat wordt lastig, niet alleen omdat Zwijndrecht niet te onderschatten is, maar ook omdat de weergoden zijn begonnen aan een rumoerige herfst. Toch zullen de Bussumers er alles aan doen om koste wat kost de overwinning in dit weekend te laten vallen.

Al is het alleen maar omdat niemand van de HCAW’ers de ambitie heeft “Mr. November” te worden. De PC was erbij toen Derek Jeter dat 11 jaar geleden werd. En “Beter dan dat moment wordt het toch niet, Mr. October is al erg genoeg”, aldus de PC in een nostalgische bui.

Nu het oktober is mogen de lichten ook niet meer aan in de Vallei en dus moet er voor de training uitgeweken worden naar de altijd gezellige zaal. Overigens was het veld sowieso geen optie zoals u op onderstaand plaatje goed kunt zien.

Met frisse tegenzin werd gisteren dus de, als het goed is, laatste training van het jaar in de zaal afgewerkt. U kunt gerust zijn. Aan onderstaand beeld is goed te zien dat er effectief getraind is op de meest cruciale onderdelen van de honkbaltechniek. Tot zaterdag!