Toekomst perspectief

Amsterdam, 21 november 2012 – De overschrijf periode is afgesloten, en de Reserve Reserves hebben geen grote aankopen kunnen doen. En of de man van glas, aka Woody, de oefenwedstrijden haalt is maar zeer de vraag.

Het ziet er dus naar uit dat de kampioenen van 2012 het volgend jaar met iets minder spelers moeten doen. Met als voordeel dat het aantal reserve-innings drastisch kan worden teruggebracht.

Krijtje en de GKL hebben beloofd dat ze volgend seizoen weg zullen blijven, maar daar is tot op heden weinig van te merken. Samen met Super Seb, Jopie, NoNoJoe en de PC zorgen zij namelijk voor de opleiding van de Reserve Reserves van de toekomst. De GKL voorlopig alleen nog op oproep basis, maar dat geldt ook voor Jopie, die elke zondag even moet worden opgeroepen (wakker gebeld).

De Reserve Reserves worden bijgestaan door Joepie de Pitcherscoach en twee van de beste honkballers die ooit een HCAW-pak hebben gedragen, Clive Mendez en Ralph Milliard. Deze laatste twee worden langzaam klaargestoomd voor hun debuut in de Hoofdklasse Aluminium. Ze weten dat alleen nog niet. Ook Joepie is in principe welkom, maar er moet eerst een functie bedacht worden en hij moet nog langs de ballotage.

Voor wie nieuwsgierig is geworden, hieronder een impressie van een doorsnee zondagochtend in november in de Bussumse Honkbal Vallei. De Honkbalschool in beeld!

4 reacties

Reacties zijn gesloten.