Het team-uitje is dood, leve het team-uitje!

Amsterdam, 26 januari 2013 – Merry Xmas! Dat stond als kop boven de laatste bijdrage op deze site. We zijn nu ruim een maand en drie wintertrainingen verder. Tijd voor een status update.

En er is dan ook wel wat te melden. Zo is het eerste Reserve Reserve team-uitje van het jaar in het water gevallen, of misschien is in de wegdooiende sneeuw gevallen beter geformuleerd. Het was gewoonweg onmogelijk alle gretige Reserve Reserves én voormalig Reserve Reserves op één lijn te krijgen. Daarbij was de drie maanden voorbereidingstijd ook wel wat kort voor de plannen voor de toen nog ontbrekende feestcommissie.

SONY DSC

Gelukkig heeft ex Coachie Coachie, aka voormalig Vliegtuigbouwer Fokker, afgelopen week de verantwoordelijkheid op zich genomen de feestcommissie te leiden. Hij is nog op zoek naar drie vrijwilligers, als hij er slechts twee vindt zal hij een derde vrijwilliger moeten aanwijzen om de plaats van de PC in te nemen.

Als eerste daadkrachtige daad heeft ex Coachie Coachie het weekend van 19 en 20 oktober (2013) aangewezen als nieuwe feestdatum/feestdata. Aangezien de voorbereidingstijd met ongeveer 9 maanden nog steeds niet over houdt is het verstandig er niet al teveel van te verwachten. We zijn eigenlijk al blij als er een man of vier komt opdagen.

Een goede bestemming voor het feestweekend zal de opkomst misschien iets ten goede komen. Daarom roepen we bij deze iedereen op om op de website, onder dit bericht, of op Facebook suggesties te doen voor een locatie.

 

3 reacties

Reacties zijn gesloten.