Hoor je het ook eens van een ander!

Bijdrage van een gewaardeerde clubvrouw en honkbalkenner

De reserves reserves blijven ook buiten het reguliere seizoen hun kennis en kunde tonen. Ditmaal weer een selectie er uit, die als vanouds de meest enthousiaste jeugdhonkballers uit geheel Nederland (tot Sneek aan toe) als instructeurs zal gaan bijspijkeren tijdens de onvolprezen honkbalschool,waar zij al jaren de hofleverancier van zijn. Dit jaar was de honkbalschool dan ook in mum van tijd weer volgeboekt (en zelfs twee meiden zitten erbij – girlpower slaat toe in het honkbal!) omdat iedereen weet dat ze tien weken lang les kunnen krijgen van de beste tophonkballers die er waren/zijn. Dit alles onder de bezielende leiding van oud-reservereserve Robbert Keetelaar en met deelneming van Joey Eijpe, Joost Calis, Sebastiaan Olgers, Ronald Bouwman, en naar verluidt maakt ook Jarno Koenen zijn debuut. Uiteraard mogen als aanvulling ook de beste twee spelers die helaas mede door het spelen in Amerika nimmer de Reservesreserves wisten te halen ook meedoen, Ralph Milliard, Clive Mendes en Joep van Els.