Oude wijn, nieuwe zakken

Amsterdam, 12 december 2013 – Na een paar weken ellende en daarna een paar weken iets onogelijks (volgens de critici) is vandaag de nieuwe site live gegaan.

Omdat de PC volgende week met vakantie gaat, en omdat ie vindt dat er wel weer genoeg tijd in is gaan zitten, lijkt het hem beter dat iedereen laaiend enthousiast is over hoe mooi de site is geworden.

De functionaliteiten zoals het zoeken, het archief en het commentaar geven op de verschillende berichten moeten nog getest worden, maar so far so good, het meeste lijkt het wel enigszins te doen. Het mag er dan allemaal een beetje anders uitzien, maar de berichten zijn allemaal nog steeds terug te vinden.

De Hall of Fame is helemaal back to basic, en als je goed zoekt is er zelfs een Reserve Reserve bankje terug te vinden waar de aspirant Hall Of Famers zijn terug te vinden.