Voorbereiden, omdat het moet

Amsterdam, 4 april 2015 – Toen de PC vandaag de site weer eens bekeek bleek er met de planning van de berichten iets te zijn fout gegaan. Het aftellen naar de eerste competitiewedstrijd leek te zijn gestagneerd, maar niets is minder waar!

Hieronder het bewijs daarvan. In weer en wind werken de Reserve Reserves naar de eerste wedstrijd van de competitie toe. Vandaag spelen de heren tegen onze buren uit Huizen, maar afgelopen woensdag werd er ondanks de slechte weersomstandigheden ‘gewoon’ getraind. De regen is op de foto goed te zien, aan de hoodies over de petten valt af te lezen dat het qua temperatuur niet best was. En op foto’s valt wind meestal niet goed vast te leggen, maar als u goed kijkt, en u zich realiseert dat de slagkooi op wieltjes staat, dan ziet u dat we het grootste dode gewicht dat we hebben kunnen vinden hebben moeten gebruiken om de kooi op z’n plaats te houden!

weerenwind