SAVE THE DATE: a.s. zaterdag 10 oktober

Amsterdam, 8 oktober 2015 РIn Amsterdam en omstreken schijnt een bleek zonnetje. Het is alweer even droog ook en dat lijkt ook zo te blijven. 

Waarom deze Pelleboer-achtige mededeling? Of voor de jongeren onder ons, deze Paulusma-achtige mededeling? Dat zal ik je vertellen: Dit weer zou weleens kunnen betekenen dat de beslissingswedstrijd tussen Hoofddorp en Alcmaria vanavond op het veld van RCH gewoon gespeeld kan worden. Met een kleine slag om de arm kunnen we er dus ook een klein beetje op rekenen dat we a.s. zaterdag 10 oktober ergens in Nederland de finale Hoofdklasse Aluminium zullen gaan spelen.

Als er meer details bekend zijn, zoals bijvoorbeeld de tegenstander en het veld waar gespeeld gaat worden, dan laten we weer van ons horen!

Dus: Oet Morn!