UPDATE (VIDEO) Gastvrij Hoofddorp winnaars sanitairtest

Amsterdam, 24 september 2016 – Er is in Nederland één veld dat MLB-waardig is. De heren uit de hoogste league van Amerika hebben naast eisen voor het buiten- ook de nodige eisen aan het binnenwerk, en de Reserve Reserves mochten het testen.

Natuurlijk is het uitgangspunt van de faciliteiten waar Pioniers over kan beschikken uniek. De Stichting ETO heeft de nodige centen uitgegeven aan het complex en mag het van de Gemeenteraad ook nog een paar jaar onderhouden.

Maar dat is uiteindelijk niet de reden waarom Hoofddorp met afstand de Grote Reserve Reserves Sanitairtest 2016 heeft gewonnen.

Een kleine week nadat het Nederlandse Team in de kleedkamer een overwinningsfeestje had gevierd zag het er alweer spick and span uit. Clubmensen wisten dat het een belangrijke dag was want het was de laatste kans voor Pioniers om dit seizoen nog iets te winnen.

De welkomstboodschap op het scherm was natuurlijk een goed begin, maar de Hoofddorpers deden er nog een schepje bovenop door ons een speciale Reserve Reserves keycard te geven die toegang gaf tot het Walhalla der kleedkamers in Nederland.

UPDATE > BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN

En de rest is geschiedenis. Hieronder de cijfers voor Pioniers met daaronder de eindstand. Hoofddorp gefeliciteerd én bedankt!

Criterium Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering 10
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid 10
Afmetingen en zitcapaciteit 10
Simultaandouchemogelijkheden 10
Watertemperatuur en/of mengbaarheid 9
Hygiënische gesteldheid 10
Toilet- en wastafelomstandigheden 9
Bespiegeling en belichting 9
Bijzondere omstandigheden 33
Totaal 110

Eindstand:

# Club Punten
1 Hoofddorp Pioniers 110
2 Almere '90 78
3 Olympia Haarlem 73
4 TIW/Survivors 70
5 Mokum Hawks 68
6 Blue Devils 68
7 Alcmaria Vicrix 65
8 tex Tow Tigers 53
9 WSB 53
10 Boekaniers 50
11 RCH 29

Op deze pagina vind je het gedetailleerde overzicht van alle cijfers en linkjes naar de bijbehorende stukjes.

Kijk hier voor de foto’s op Facebook