Eerste wedstrijd op kunstgras afgelast

Amsterdam, 28 februari 2018 – Vanavond wordt in Haaksbergen (op de foto) de eerste marathon op natuurijs geschaatst. Vanmiddag werd de eerste wedstrijd op kunstgras afgelast. Vanwege vorst in de grond mag er de komende twee weken niet gespeeld worden in Bussum.

Dit betekent dat de supporters van de Reserve Reserves iets langer geduld moeten hebben dan oorspronkelijk gepland, en dat ze voor de eerste oefenwedstrijd een paar kilometer verderop moeten zijn. Hieronder wat er tot op heden van het oefenprogramma is overgebleven:

11 maart – 15u – Zuidvogels (in Huizen)
18 maart – 16u – Domstad Dodgers (in Utrecht)
24 maart – 14u – PUC Paris (in Parijs)
2 april – 19u – Boekaniers (in Amsterdam)

De eerste competitiewedstrijd is vervolgens op vrijdag 6 april om 19:30u tegen Thamen op Sportpark Vuurlijn in De Kwakel. De Kwakel? Ja, vroeger ook wel bekend als Uithoorn. 

Voor de rest van het competitieprogramma kijk je hier.

In Haaksbergen zijn ze wel blij met de vorst