Reserve Reserves nog steeds kampioen

Amsterdam, 8 maart 2020 – Het had ook wel raar moeten lopen als de Bussumers vandaag bij de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen hun titel hadden verloren…

…maar in de MLB lopen nu ook nog twee teams rond die een tijd geleden kampioen zijn geworden (Houston in 2017 en Boston in 2018), die misschien voordat het nieuwe MLB seizoen begint toch naar een lege plek in hun prijzenkast zitten aan te kijken.

Gelukkig spelen de Reserve Reserves niet vals, al kunnen we het ons voorstellen dat Zuidvogels daar na de drie innings van onze nieuwe aanwinst Sedley Karel anders tegenaan kijkt.

Verder was het vooral weer erg fijn om de wei in te mogen. En ondanks het toch wat druilerige weer leek het of iedereen er wel zin in had. We waren dan ook helemaal compleet. Op Papa Dammers na dan, die vandaag pas terugkwam van vakantie.

Voor de Reserve Reserves-liefhebbers die vandaag in Huizen hebben staan wachten op hun favoriete team hieronder een paar hoogtepuntjes.

Als eerste natuurlijk de eerste AB van het seizoen 2020.


De eerste AB van 2020

En als tweede de eerste hit van Sedley van 2020… tegen.


The One That Got Away

Verder is misschien ook leuk om even te vermelden dat op de foto bovenaan dit stukje de drie echt nieuwe aanwinsten van de Reserve Reserves van dit seizoen te zien zijn. Dave Pronk de catcher, Levine Gabriels de derde honkman en Sedley Karel de opgooiert. Het wordt tijd voor nieuwe bijnamen voor deze heren. Dat in tegenstelling tot de naam van De Spijker, die gewoon De Spijker blijft, maar dat is logisch. Suggesties voor de bijnamen mogen gedaan worden op Facebook onder de post van dit stuk. En iedereen die dit niet op Facebook wil of kan doen is welkom om de suggesties volgende week zondagmiddag vanaf half drie op het veld van de Ridderkerk Rowdies zelf te komen schreeuwen.