Monsterscore voor Bussumse reserve-reserves

’t Was weer een memorabele dag afgelopen zondag. Met open vizier trokken de spelers van HCAW3 op naar het verre Groningen, alwaar zij aantraden tegen het altijd lastige Knights uit Leek. Toen de Gooische sluggers na een halve dag reizen arriveerden, troffen zij een veld aan dat nog het meest deed denken aan een achtertuin in Almere: onverzorgd en erg klein. Tom Urbanus voelde zich er dan ook meteen thuis, getuige de 3 (zeg: drie) homeruns die hij sloeg. Maar ook anderen lieten zich door het polderlandschap inspireren; Ronald(3), Roy(2), Dennis, Niels en Joost timmerden de bal het tuintje uit. Deze 11 (zeg: elf) homeruns zorgden voor een enorme overwinning voor het Derde: 1-43 (zeg: DRIEENVEERTIG). Saillant detail is dat de wedstrijd plaats vond op het veld van Caribe, omdat Knights problemen hebben met het gras op hun eigen veld (zij delen het met een voetbalclub, vandaar). Volgens Knigths was het echter maar goed ook dat er niet in Leek werd gespeeld. Dat veld is namelijk nog een stuk kleiner… Na zeven innings konden de ridders uit Leek te voet naar huis en vertrok de Bussumse oorlogsmachine onder leiding van Roy Berrevoets weer richting de bewoonde wereld. Onderweg deden zij nog een Mac Donalds aan, behalve de enige auto die geen homerun hitter bevatte; Koen, Sander en Jarino hadden even geen trek meer in stoere verhalen over Runs Batted In en Grande
Salamies.

Tsjuus,

Helmut