HCAW 3-CARIBE 15-5

Op deze zonovergoten dag werden we eerst getrakteerd op een spannend duel van hcaw 4 tegen de domstad dodgers 2 die overigens door hcaw in de 9e inning werd beslist.

De 2e traktatie was een stevige maaltijd die bestond uit wokkeltjes macaroni dat in zo’n grote pan zat waarvan ik nog niet wist dat er een pan van zo’n omvang in omloop was. Mijn  complimenten aan de kok want het was een heerlijke lunch/maaltijd.

De 3e traktatie ,namelijk de overwinning op Caribe,werd pas na de 4e inning duidelijk. Tot die tijd was het moeilijk de juiste timing te vinden op  de werper waarvan het leek of alsof hij zo uit Jamaica was overgevlogen. Na zo’n 9 punten in de 4e inning gescoord te hebben was de wedstrijd gespeeld. Jasper en Ivo hielden de tegenstanders op 5 punten en in de 7e inning was het verschil van 10 punten bereikt na 2 wilde worpen waarop wij 2 keer konden scoren.

De 4e en 5e traktaties bestonden uit een knappe overwinning van ons 1e team op Hoofdorp Pioniers met onze ex spelers Roy en Jurjan aan het roer en nogmaals de overheerlijke pasta van Hubie.

Wat hoogtepunten uit de wedstrijd:

Sander ‘ik vang m zoals Flanigan’ Fokker maakte de eerste zichtbare fout van de wedstrijd.

We kijken uit naar de reis van volgende week naar Oldenzaal en ook naar de wedstrijd tegen Run ’71.

We laten ons verassen!!

Woodynr26

Eén reactie

  1. The Woodster heeft meerdere talenten, dat is duidelijk. Ben benieuwd wanneer er in een stukje een vergelijking met de helikopter man wordt gemaakt en wie dan de gelukkige is ? Ik heb een vermoeden.

Reacties zijn gesloten.