Technische problemen stats

De stats zijn reeds twee uur na de wedstrijd aangeleverd door de nieuwe statsmanager krijtje. Dit soort streberig gedrag wordt door de GKL, als oud statsmanager, natuurlijk niet gewaardeerd. De basisplaats van Krijtje staat nu voor de rest van het seizoen op de tocht.

Het zou toch ook wat zijn, de stats zo snel beschikbaar. Gelukkig hebben we daar de ICT voor. Door wat technische upload problemen (rechten kwesties) is het nog niet mogelijk de stats op de site te zetten. Maar eerlijk gezegd voldoet ook slechts een vermelding ipv de volledige stats:

Tom Urbanus AVG 1.000

Lijkt mij voldoende.

GKL

2 reacties

  1. GKL, u schaamt zich werhelijk nergens voor.
    Gefeliciteerd met de eerste punten.

  2. GGL u ook gefeliciteerd met de eerste (onverwachte) punten. Overigens lijkt de Canadees qua gooien wel op Hartung!

Reacties zijn gesloten.