FLYING PETRELS-HCAW3 0-10

Precies een week na zondag 13 mei reisden we af naar Purmerend. Dit deden we omdat onze tegenstanders zich hier zouden bevinden. Na de borg te hebben betaald voor de sleutel van een kleedkamer,voor details graag naar Milan gaan,maakten we ons klaar voor de wedstrijd.

We konden ons de start tegen Caribe nog goed herinneren want ook nu namen we in de eerste innings een ruime voorsprong op de tegenstander. Dit voornamelijk door de grandslam van Yuri die hiermee probeert om zijn titel van homerunking te prolongeren. Wat ook bijzonder was is dat Jeroen een perfect game gooide. Als Jarno derde honk had gespeeld dan wel te verstaan.  Daco,die niet onverdienstelijk speelde,stond op drie en zorgde ervoor dat er af en toe op de honken gelet moest worden. Door het dit keer niet te spannend te maken en voor de 8e inning het 10e punt te scoren werd de wedstrijd door ons gewonnen met 0-10 in zeven innings.

Na de wedstrijd namen we nog een van de lekkere wrappes die door Robbert werd uitgedeeld(maar niet gemaakt) en gingen terug naar Bussum.

Nu even uitrusten en er op 30 mei weer staan tegen Survivors,als ze komen dan.

Woodynr26

3 reacties

  1. Woody……tuurlijk komen wij 30 mei!!! Het is alleen de vraag met hoeveel man en hoeveel junioren…..maar we komen zekerrrrrrr!!!!

    Tot woensdag!!

    Jur. F.

Reacties zijn gesloten.