HCAW3-TIW SURVIVORS 7-8

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om Yuri te feliciteren met zijn voorgenomen huwelijk. Yuri heeft zijn vriendin Chantal op een romantische wijze ten huwelijk gevraagd. Voor details graag bij Yuri zijn. Yuri was zo onder de indruk van het jawoord dat hij zijn pak die hij tijdens het romantisch uitje droeg nog aan had en het heugelijke feit  vierde met zijn teamgenoten door middel van een feestelijk maal die bestond uit patat en frikadellen om de kroketten maar niet te vergeten.

En dan de wedstrijd.

De overlevenden uit Diemen kwamen nu wel opdagen en moest er dus worden gespeeld. De gebruikelijke avondwedstrijdversterking in de vorm van Roy en Frank was weer aanwezig dus vol moed en goede hoop begonnen we aan de wedstrijd. Jasper begon goed aan de wedstrijd en werd na 3 innings vervangen door Ivo. Intussen stond het 0-4 en hadden we nog niet veel aan slag laten zien. Toen kwam de ommekeer. De stand werd door japans honkbal te spelen gelijkgetrokken naar 4-4 en alles was nu weer mogelijk. Door een 2e driehonkslag van een  van onze concurrenten die daarna werd binnengeslagen werd het 4-5. Na wat slagwerk van beide kanten werd het 5-8 en in de 9e inning leek de wedstrijd met deze stand gespeeld. De jongeling die in de 8e inning de geroutineerde starter van onze tegenstanders  had vervangen had wat moeite om wat motiverende opmerkingen van onze kant goed te verwerken en raakte hierdoor wat gedesoriënteerd. Hierdoor werd het snel 7-8 met Roy aan slag. Onder de indruk van waarschijnlijk zijn postuur en niet die van Ivo,onze volgende slagman,kreeg Roy met het eerste en tweede honk bezet opzettelijk vier wijd. Ivo verweerde zich kranig maar sloeg toch een rolletje naar de korte stop en de wedstrijd was gespeeld.

Het was een leuke en spannende wedstrijd maar als je tegen een topploeg speelt moet je veel beter zijn dan de tegenstander want vaak vallen de beslissingen van de arbitrage in het voordeel van de topploeg en dat was ook nu het geval.

De avond werd afgesloten met een gebruikelijke versnapering.

Zondag de topper tegen Pioniers.

Woodynr26

Ps. Yuri, ik heb je vriendin maar Chantal genoemd want ik kon niet zo snel op haar naam komen en vond deze naam wel bij haar passen.