HCAW3-FLYING PETRELS 7-2

Zoals de laatste weken gebruikelijk is vond er ook vrijdagavond een 2e ontmoeting plaats tussen ons en een team uit de 2e klasse b. Ditmaal was het flying petrels die ons mocht verassen. Met een betere Tom en een versterkende Roy zou dit toch een leuke wedstrijd moeten worden.

Hoewel de kikkertjes van Sander erbij in waren geschoten werden de maagjes gevuld door een overheerlijke maaltijd van Ivo. De maaltijd bestond uit wokkeltjesmacaroni bereid in een wc-emmer met een onderin een toetje in de vorm van stukjes kip en mozzarella. 

“Volle bak” Jasper mocht de wedstrijd starten en deed zijn naam eer aan. Ook nu wist hij z’n curve ballen mooi links naast de plaat te plaatsen. Dit deed hij met zo’n overtuiging dat de slagmensen van flying petrels  er toch moeite mee hadden om de bal te laten gaan en dus af en toe een swingetje waagden. Vanaf de 2e inning waagden wij ook een swingetje en op mij na werd er door ons,in tegenstelling tot de tegenstander,wel een balletje geraakt. Dit resulteerde in zes punten gescoord in de 2e en 4e inning. Na in 5 innings zo’n 150 ballen te hebben gegooid vond Jasper het welletjes en maakte plaats voor Jeroen. Die zette zijn goede vorm door en zette de slagmensen snel aan de kant. In de 6e inning sputterde flying petrels tegen door middel van het scoren van 2 punten maar een goede play vanuit het linksveld waarbij via een relay de honkloper op het derde honk werd uitgegooid maakte een einde aan de opmars. De wedstrijd werd met 7-2 winnend afgesloten en het licht ging uit.

Zondag tegen de kameraadjes van Ivo!

Woodynr26