PIONIERS3-HCAW3 0-6

Door verkeerde informatie waren de tegenstanders niet de Hazenkamp uit Nijmegen maar Pioniers3 uit Hoofddorp. Omdat ons team mijn informatie met een korreltje zout neemt waren we gestrand op de goede locatie dat wil zeggen Hoofddorp. Met 1 reserve in de klasse van de reserve resereves waren we weer goed vertegenwoordigd.

Omdat het team geen hoge eisen stelt aan de broodjes van Jarno waren we zeer onder de indruk van de variatie van de stokbroodjes. De een bevatte brie de ander een omelet en dan weer een met ham. Het kon niet op. Wat een variatie! Volgegeten en dus niet hongerig begonnen we aan de wedstrijd.

In de 1e inning begonnen we al met scoren. Yuri breidde zijn RBI’s met 1 uit en we namen de leiding in de wedstrijd. Saai als Jeroen de laatste weken is gooide hij ook nu een goede wedstrijd. Omdat de plaatsvervangende werper van Pioniers ook goed gooide vond er zowaar een pitchersduel plaats. Dit duel werd door ons gesteund door bijvoorbeeld niet de scoren met drie honken bezet en nul uit. Netjes,met in de hoofdrollen Danny, Tom en misschien ook wel Robbert,werd er een dubbelspel gedraaid waardoor ons het scoren werd belemmerd. Doordat Pioniers niet alleen tegen ons maar ook tegen de scheidsrechters speelden kwamen we in de 8e inning door hun verdediging heen. Door belangrijke klappen van Eelco en Tom scoorden we vijf keer. Omdat Jasper,die inmiddels het werpen van Jeroen had overgenomen,z’n ballen omhoog wist te houden werd het niet meer spannend en eindigden we op 0-6.

De beer ging met Robbert mee,hij had geloof ik een paar hits,maar ik was tevreden met de play of the day en we keerden huiswaarts.

Volgende week via de barbeque naar Nijmegen.

Woodynr26