One small step for man…

Deze zomer zullen de Reserve Reserves getuige zijn van weer een mijlpaal in de geschiedenis. Op de geboorte dag van Mata Hari, de sterfdag van Oliver Hardy, 50 jaar nadat de Amerikaanse sateliet de Explorer-6 het eerste beeld van de aarde vanuit de ruimte leverde, raken de Reserve Reserves wéér een teamgenoot kwijt aan de ketenen van Het Huwelijk. De woorden die Neill Armstrong in de zomer van 1969 uitsprak dekken de lading van dit heugelijke feit het beste: That’s one small step for man…, one giant leap for a Reserve Reserve remco&carolien

Vrijdag 7 augustus 2009 is het zover!

REMCO TOLENAAR & CAROLIEN KOOIMAN

geven elkaar het jawoord en de kus om 13.00 uur In ‘De Theetuin’ te Eemnes.

Vanaf 20.00 uur geven wij een spetterend feest In de ‘Kalkovens’ aan de Havenstraat 311 te Huizen.

Wij willen dit graag met jullie vieren!

Remco en Carolien Libellemeen 2, 1218 CD Hilversum

Ceremoniemeester: Norbert Tolenaar E-mail: norberttolenaar@wanadoo.nl

De Reserve Reserves beraden zich nog op een toepasselijk cadeau