Edje is de beste!

Waarom Remco? Dat was niet alleen de vraag die de afgelopen maanden veel gesteld moet zijn aan Carolien, maar het was ook de vraag die de webmaster veelvuldig toegespeeld kreeg na het publiceren van de statistieken van deze site.

Wat was het geval? Sinds het moment dat de statistieken van deze site worden bijgehouden scoorde de zoekterm “remco tolenaar” extreem goed, en zorgde zelfs voor 160 bezoeken naar deze site. Om dit even in perspectief te zetten na: na de zoekterm “reserve reserves” was “ivo van den brand hcaw” de derde zoekterm die resulteerde in verkeer, met slechts 18 bezoeken. Er was dus duidelijk iets bijzonders aan de hand. Om wat meer achtegrond bij dit resultaat te verzamelen is er vervolgens een klein onderzoekje op deze site verschenen. De multiple-choice-vraag waarop gereageerd kon worden was “Het is logisch dat de zoekterm ‘remco tolenaar’ zorgt voor het meeste bezoek op de site“. Hieronder de resultaten:

edjeisdebeste

Het mag duidelijk zijn: Edje is de beste! Overigens blijven de zoekresultaten zorgen voor verrassingen, hieronder de score van de eerste helft van augustus. Het zal me niets verbazen, als deze onzin aanhoudt, dat er over niet al te lange tijd een nieuw onderzoekje gedaan moet worden.

nieuwestats