Third Series 2009

Op 26 september is het zover: Le grande finale, de apotheose, de Third Series 2009! De Reserve Reserves van HCAW zullen dan voor het laatst dit seizoen hun kunsten vertonen op het honkbalveld. Er zijn geruchten dat er dit jaar ook een blik dames wordt open getrokken om het toernooi op te leuken (met alle respect natuurlijk), daar zouden zelfs onze eigen Bussumse dames bij kunnen zijn…

Het toernooi wordt afgesloten met een BBQ, waar ook de trouwe supporters, en andersoortige aanhang, mee mogen kluiven. Om niet overbodig veel kalfjes en lammetjes af te slachten is het wel nodig deze week door te geven dat je van plan bent mee te barbekjuwen.

thirdseries

Voor meer Third Series informatie, en foto’s van lang vervlogen tijden ga je naar: www.thirdseries.com of naar de bijbehorende Facebook pagina.